8220 Balatonalmádi, Balatonfűzfői u. 3. | telefon: 06-88-432-897 | fax: 06-88-432-897 | mobil: 20-489-82-85

Termékek / Vitorlás / Fűke 37

FŰKE 37 Vitorlás

FŰKE 37 vitorlás

Technikai adatok:

Hossz: 11,2 m
Szélesség: 3,65 m
Merülés: 1,5 m
Tömeg: 5,8 tonna
Spinakker: 120 m2
Fekhelyek száma: 8
Minimális alapvitorlázat: 24,9 m2

Fűke Yacht Kft. saját fejlesztésű hajója a FŰKE 37 vitorlás, ami közel félévszázados hajóépítői és - tervezői múlttal rendelkező Fűke Sándor munkájának eredménye.
A vitorlást ajánljuk családosoknak, baráti társaságoknak, cégeknek (a cocpitban található tágas ülőhelyek miatt charter hajónak is alkalmas).

A hajó méretéből adódóan kényelmes túrahajóként szolgálhat a Balatonon, tengeren, valamint mindenütt, ahol 150 cm-t meghaladja a vízmélység.
A hajót nagy mérete nem akadályozza, hogy kiváló menetteljesítménnyel rendelkezzen, ami ebben a kategóriában nem magától értetődő. Ebben a nagyságrendben ugyancsak egyedülálló a két kormánykerék, mely a yacht irányítását jelentősen megkönnyíti és a hátsó cocpitban nagyobb teret, kényelmet biztosít.

FŰKE 37 vitorlás FŰKE 37 vitorlás FŰKE 37 vitorlás

Cégünk három éve gyártja ezt a hajó típust. A FŰKE 37 tulajdonosok pozitív visszajelzései folyamatosan megerősítenek minket a yacht biztonságáról, kiváló vitorlázhatóságáról és kényelméről. Néhány vevőnk hajóját vízre telepített nyaralóként használja. Az otthon kényelme, a mindennapokban használt luxuscikkek ilyen méretbe már könnyen beépíthetők, ami még élmény gazdagabbá tehetik a hajó használatát és a nyaralást.

A vitorlás belső részében 3 kényelmes kétágyas kabin, fürdő zuhannyal, WC-vel, konyha és szalon térképasztallal került kialakításra, mely ideális helyet biztosít 8 személy számára. A szalonban található ülőgarnitúra is fekhellyé alakítható. A hajóban hideg-meleg víz használatára lehetőség van. A kabinok és a szalon bútorzata mahagóni, mindenhol állómagassággal.

A Fűke Yacht Kft. által forgalmazott termékek közül vevőnk elképzeléseihez igazodva kialakíthatja hajója teljes berendezését, felszerelését (álmennyezet-, deck burkolat, műszerek, szerelvények, kárpit, designe, műszaki felszereltség, stb.) ami igényeinek és árfekvésének leginkább megfelelő.

Vevőink döntésének megkönnyítése érdekében lehetőséget biztosítunk egy próbavitorlázásra, melyen személyesen meggyőződhet a FŰKE 37 tulajdonságairól. Üzletünkben pedig bemutatjuk az általunk forgalmazott több ezer árucikket, amely közül kiválaszthatja a számára megfelelőt.

A megrendelőnk lépésről lépésre nyomon követheti a hajó építését és folyamatosan kérheti egyedi igényeit, aminek figyelembevételével készül el yachtja, így egy teljesen egyedi bútorzatú és felszereltségű hajó tulajdonosa lehet.

Igénytől függően luxus kivitelű yachtot is rendelhet nálunk közép árfekvésben, ha valaki extra felszereléseket kér (plazma TV, DVD lejátszó, vízálló hangszórók a kajütben és a fedélzeten, bőrkárpit a szalonban, gombnyomásra működő csörlők, árbócba tekerhető vitorla, mikrohullámú sütő) megvalósítása nem jelent számunkra akadályt.

Mindig arra törekszünk, hogy vásárlóink a legtöbbet kapják pénzükért, hiszen megelégedettségük a mi jó cégérünk.

GERMÁNISCHE LOYD minőségi tanusitvánnyal rendelkezik a hajó.

Jó szelet !


» FŰKE vitorlások katalógus (Adobe Acrobat pdf, 28.86MB)

©2006 fps webďż˝gynďż˝ksďż˝g