8220 Balatonalmádi, Balatonfűzfői u. 3. | telefon: 06-88-432-897 | fax: 06-88-432-897 | mobil: 20-489-82-85

Termékek / Motorcsónak / Fűke 465

FŰKE 465 motorcsónak

FŰKE 465 motorcsónak

Technikai adatok:

Hossz: 4,65 m
Szélesség: 1,60m
Merülés: 15-20 cm (motortól függően)
Ajánlott meghajtás: 7,5-35LE
Súly: 190 kg
Fér~ohelyek száma: 5 fő

E hajótípust 2009-től gyártjuk. A hajó tervezése során fontos szempontnak tartottuk, hogy egy kis tömegű, fordulékony, kedvező árú motorcsónakot tervezzünk.

Igyekeztünk olyan hajót építeni, mely nagy tárolórekeszekkel rendelkezik, belső kialakítása pedig sokrétűen változtatható. A hajót akár kormányállással, akár kormányállás nélkül is lehet használni. Amennyiben belső tárolóhelyekre van szükség úgy a hajó elejében kialakított tárolót egy tetővel is el tudjuk látni, ha a tárolórekesz nem szükséges egy további pad is beépíthető a hajóba. A hajó belső kialakítása megengedi, hogy a napozórész nagysága akár a kormányállásig is kibővíthető legyen. A hajó elejében és hátuljában tágas, igény esetén zárható rakodóterek találhatók, melyek egy komolyabb túra vagy horgász felszerelést is könnyedén elnyel. A hajó deckjén elhelyezett saválló körkapaszkodó nagyban megkönnyíti a ki- és beszállást. A kormánykonzolon elhelyezett vízmentes tároló rekesz alkalmas az úti okmányok, telefon, illetve egyéb elektromos berendezések elhelyezésére.

FŰKE 465 motorcsónak FŰKE 465 motorcsónak FŰKE 465 motorcsónak FŰKE 465 motorcsónak

Kis tömege miatt, családok és a horgászok e motorcsónakokkal könnyedén változtathatják nyaralásuk és hobbijuk helyszínét, mely utánfutóval könnyedén szállíthatók, vízre tehetők a Dunán, Tiszán, tengeren és minden olyan víz parton ahol engedélyezett a motorcsónak használata. Egy motorcsónak vásárlás hosszú időre változatossá tudja varázsolni a nyári kikapcsolódás.

Fontos szempont volt, hogy a kedvező ár, ne csak a csónak felszerelésére vonatkozzon, hanem a hajót meghajtó motorok árára is. A hajó fenékkiképzése lehetővé teszi, hogy akár kisebb motorral is siklásba lehessen hozni a hajót. A hajó kivitelétől függően, akár egy kis 7,5 Le-s motor is siklásba hozza a testet. Több gyártó forgalmaz 5XS motorokat, melyek teljesítménye magasabb mint 5Le- mégis engedély nélkül vezethető, hiszen a gyártmánytáblán 5Le alatti teljesítmény szerepel.

Hajóinkhoz SELVA és Parsun motorokat ajánljuk, melyek közismerten megbízhatóak, kis fogyasztásúak, minimális a szerviz igényük. Kategóriájukban a legolcsóbbak. Mindegyik típusra két év garanciát vállalunk.

Hajó és motor együttes vásárlása esetén jelentős kedvezményeket biztosítunk. Az általunk gyártott motorcsónakok kedvező árfekvésük mellett magas alapfelszereltséggel rendelkeznek.


©2006 fps webďż˝gynďż˝ksďż˝g