8220 Balatonalmádi, Balatonfűzfői u. 3. | telefon: 06-88-432-897 | fax: 06-88-432-897 | mobil: 20-489-82-85

Termékek / Vitorlás / Kalóz

FŰKE Kalóz

FŰKE kalóz

Technikai adatok:

Hossz: 5 m
Szélesség: 1,6 m
Merülés: 20-30 cm
Súly: 170 kg
Férőhelyek: 3 fő

A Kalóz, mint új hajó típus az 1936-os Berlini olimpián jelent meg. Azóta kedvelt verseny, túra és sporthajó osztállyá nőtte ki magát. A hajót többféle kivitelben lehet készíteni. Az egyszerű túrahajótól kezdve, a profi, a modern kor elvárásainak megfelelő versenyhajóig. Cégünk a hajót a nemzetközi előírásoknak megfelelően építi és jelenleg csak fa deckkel rendelhető. A jövőben várhatóan megkezdjük a műanyag deckes kivitel építését is, mely kedvező árával reméljük a vásárlók körében rendkívül népszerű lesz. Versenyhajóink több Magyar-, illetve Európa- Bajnokságot nyertek. A Fűke Kalóz élő legendává vált az utóbbi 30 évben, amit számos Magyarországon és Európában rendezett versenyen elért eredményeknek köszönhet. Talán nem is létezik Magyarországon olyan vitorlásklub, ahol ne találkozhatnánk közel 100 példányban készült hajó egyikével. Ez talán elég garancia a minőségre. Tíz versenyzőből kilenc ezt ajánlja.

A hajót azoknak a vitorlázóknak ajánljuk, akik szeretik a víz közelségét, sportos hajózást igényelnek, kis fenntartási költséggel szeretnék meghódítani a tavakat. A Kalóz súlya miatt nagyon könnyen szállítható, akár személyautóval is.

FŰKE kalóz FŰKE kalóz

A Kalózokat RWO felszerelésekkel látjuk el, mely nagy biztonságot, időtállóságot, könnyű kezelést tesz lehetővé a vitorlázás szerelmeseinek. Aki ezen a hajó típuson tud vitorlázni, annak a nagy hajók vezetése sem jelenthet problémát. Túrakivitelben ideális mindenki számára, aki a vitorlázással még csak most ismerkedik, illetve azoknak is, akik a versenyzés eme formájában is részt kívánnak venni.

A Kalózos életérzés csak akkor érezhető ha az embernek van otthon egy Kalóza vagy ennek vásárlást a közeljövőben tervezi. A műanyag deckes kivitel könnyű ápolhatóságával, míg a machagóni deckkel készült változat látványával nyűgözi le a tulajdonosát. Nincs is annál szebb, mint amikor a machagóni decken megcsillan a lemenő nap fénye és a verseny után megfáradtan, de boldog mosollyal az ember kiköt a kikötőben barátai társaságában.


Felszereltség:

  • Egyedi igény szerint

Rendelhető extrák:

  • Verseny kivitel
  • Utánfutó
» FŰKE vitorlások katalógus (Adobe Acrobat pdf, 28.86MB)

©2006 fps webďż˝gynďż˝ksďż˝g