Horgászcsónakok

Horgászcsónak 1

Horgászcsónak

Megnézem

Horgászcsónak 2

Horgászcsónak

Megnézem

Horgászcsónak 3

Horgászcsónak

Megnézem

(Elektromos és benzines motorral is felszerelhetők)

Horgászcsónak 1

Tudj meg többet...

A Fűke paletta legkisebb tagja, mely igazi horgászcsónak, minden vízen jól használható. Kis mérete ellenére kényelmet és biztonságot nyújt. Természetesen ez a változat is légkamrákkal felszerelt. A hajó alja úgy lett kialakítva, hogy trepni (lábrács) használat nem szükségszerű, mivel így a csónak belülről könnyebben tisztítható. A hajó üvegszál erősítésű kompozit, mely a korábbi fahajókkal szemben könnyebb ápolást, hosszabb élettartamot és az esetleges javítások olcsóbb elvégzését teszik lehetővé.

Paraméterek

Hossz: 2,45 m
Szélesség: 1,3  m
Merülés: 10 cm
Ajánlott meghajtás: elektromos
Súly: 55 kg
Férőhelyek száma: 3 fő

Horgászcsónak 2

Tudj meg többet...

A Fűke horgászcsónak paletta középső tagja. A klasszikus falécekkel palánkolt balatoni csónakhoz hasonló a test kiképzése, mely nagy szilárdságú üvegszál erősítésű polieszter kompozitból készült, így a csónak stabilitása nagyon jó. A csónak alján végigfutó gerinc, a skeg megkönnyíti a csónak irányítását, és nagy oldalszélben is megakadályozza az oldalra sodródást. A műanyag test könnyebb ápolást, hosszabb élettartamot és az esetleges javítások olcsóbb elvégzését teszik lehetővé.

Mérete lehetővé teszi több személy utazását, illetve felszerelésének tárolását. Ez a változat is légkamrákkal felszerelt, dupla fenekű modell, igény esetén a légkamrákat zárható, légmentes rekeszekké tudjuk alakítani, mely a felszerelések biztonságos tárolására szolgálhat. A hajó alja úgy lett kialakítva, hogy trepni (lábrács) használat nem szükségszerű, mivel így a csónak belülről könnyebben tisztítható. A csónakra elektromos és benzin motor is felszerelhető.

Paraméterek

Hossz: 3,8 m
Szélesség: 1,25  m
Merülés: 10 cm
Ajánlott meghajtás: elektromos vagy benzin motor 3,5-4 LE
Súly: 65 kg
Férőhelyek száma: 4 fő

Horgászcsónak 3

Tudj meg többet...

A Fűke horgászcsónak paletta legnagyobb tagja. Többi horgászcsónakunkhoz hasonlóan nagy szilárdságú üvegszál erősítésű polieszter kompozitból készült. A klasszikus falécekkel palánkolt balatoni csónakhoz hasonló a test kiképzése, mely nagyon jó stabilitást biztosít. A csónak alján végigfutó gerinc, a skeg megkönnyíti a csónak irányítását, és nagy oldalszélben is megakadályozza az oldalra sodródást. A műanyag test könnyebb ápolást, nagyobb élettartamot, és az esetleges javítások olcsóbb elvégzését teszik lehetővé.

Mérete lehetővé teszi akár öt személy kényelmes utazását. A hajón fartükör is kialakításra került, így akár 25 Le-s motor is felszerelhető, de már sokkal kisebb motor is siklásba hozza a teste. Ez a változat is légkamrákkal felszerelt, dupla fenekű modell, igény esetén a légkamrákat zárható, légmentes rekeszekké tudjuk alakítani, mely a felszerelések biztonságos tárolására szolgálhat. A hajó alja úgy lett kialakítva, hogy trepni (lábrács) használat nem szükségszerű, mivel így a csónak belülről könnyebben tisztítható.

Paraméterek

Hossz: 4,6 m
Szélesség: 1,5  m
Merülés: 15 cm
Ajánlott meghajtás: benzin motor 5-25 LE
Súly: 155 kg
Férőhelyek száma: 5 fő
Főoldal Hajók Vetus alkatrészek Alkatrészek Kapcsolat
Szeptember 15-től április 1-ig:
hétfő-péntek: 9:00-16:30-ig
szombat: 9:00-13:00-ig
Április 1-től szeptember 15-ig:
hétfő-péntek: 8:00-17:00-ig
szombat: 8:00-13:00-ig