Vitorlások

FŰKE 32

Vitorlás

Megnézem

FŰKE 37

Vitorlás

Megnézem

FŰKE kalóz

Vitorlás

Megnézem

FŰKE 32

Tudj meg többet...

A Füke 32 vitorlás egy igazi balatoni hajó, mely könnyű kezelhetőségével, fordulékonyságával, kényelmével, jó vitorlázhatóságával méltán kivívta a hajósok szeretetét. Már több mint harminc úszik belőle a Balatonon.

Tágas belső kialakítása révén kiválóan alkalmas családoknak és cégeknek.

A hajó külseje egyaránt sportos, elegáns és kényelmes. A szerelvények jól megtervezett elhelyezése egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé a kapitány számára, utasai pedig kényelmesen kialakított helyeket találnak a fedélzeten.

A szalonban konyha, hűtőszekrény, térképasztal és kényelmes ülőhelyek lettek kialakítva. A hajó orrában és bal hátuljában két-két személy részére kényelmes ággyal rendelkező kabinok vannak. A fürdőben WC, zuhany és mosdó található.

Néhány vevőnk hajóját vízre telepített nyaralóként használja. Az otthon kényelme, a mindennapokban használt luxuscikkek beépíthetők a hajóba, ami még élmény gazdagabbá tehetik a yacht használatát és a nyaralást.

A megrendelőnk lépésről lépésre nyomon követheti a hajó építését és folyamatosan kérheti egyedi igényeit, aminek figyelembevételével készül el yachtja, így egy teljesen egyedi bútorzatú és felszereltségű hajó tulajdonosa lehet.

A hajó belsejének kialakítása, bútorzat anyagának, használt szövetek színének kiválasztása a vevő igényei szerint történik, ezzel is garantálva a hajó egyediségét, valamint a vevő izlés világának visszatükröződését.

A fedélzetei veretek elkészítésekor is figyelembe vesszük megrendelőn elképzeléseit, itt is teret engedve az egyéni elképzeléseknek. A szerelvények nagyrészét a Lewmar palettából biztosítjuk. A hajó árbocát Sparcraft árboc-reffes vagy John Mast hagyományos, illetve baum-reffes kivitelben lehet választani.

Paraméterek

Hossz: 9,65 m
Szélesség: 2,92 m
Merülés: 1,39 m
Merülés: 1,39 m
Spinnaker: 65 m2
Súly: 3,2 tonna
Férőhelyek száma: 6 fő
Minimális alapvitorlázat: 23,9 m2

FŰKE 37

Tudj meg többet...

A hajó méretéből adódóan kényelmes túrahajóként szolgálhat a Balatonon, tengeren, valamint mindenütt, ahol 150 cm-t meghaladja a vízmélység.A hajót nagy mérete nem akadályozza, hogy kiváló menetteljesítménnyel rendelkezzen, ami ebben a kategóriában nem magától értetődő. Ebben a nagyságrendben ugyancsak egyedülálló a két kormánykerék, mely a yacht irányítását jelentősen megkönnyíti és a hátsó cocpitban nagyobb teret, kényelmet biztosít.

Cégünk három éve gyártja ezt a hajó típust. A FŰKE 37 tulajdonosok pozitív visszajelzései folyamatosan megerősítenek minket a yacht biztonságáról, kiváló vitorlázhatóságáról és kényelméről. Néhány vevőnk hajóját vízre telepített nyaralóként használja. Az otthon kényelme, a mindennapokban használt luxuscikkek ilyen méretbe már könnyen beépíthetők, ami még élmény gazdagabbá tehetik a hajó használatát és a nyaralást.

A vitorlás belső részében 3 kényelmes kétágyas kabin, fürdő zuhannyal, WC-vel, konyha és szalon térképasztallal került kialakításra, mely ideális helyet biztosít 8 személy számára. A szalonban található ülőgarnitúra is fekhellyé alakítható. A hajóban hideg-meleg víz használatára lehetőség van. A kabinok és a szalon bútorzata mahagóni, mindenhol állómagassággal.

A Fűke Yacht Kft. által forgalmazott termékek közül vevőnk elképzeléseihez igazodva kialakíthatja hajója teljes berendezését, felszerelését (álmennyezet-, deck burkolat, műszerek, szerelvények, kárpit, designe, műszaki felszereltség, stb.) ami igényeinek és árfekvésének leginkább megfelelő.

Vevőink döntésének megkönnyítése érdekében lehetőséget biztosítunk egy próbavitorlázásra, melyen személyesen meggyőződhet a FŰKE 37 tulajdonságairól. Üzletünkben pedig bemutatjuk az általunk forgalmazott több ezer árucikket, amely közül kiválaszthatja a számára megfelelőt.

A vitorlást ajánljuk családosoknak, baráti társaságoknak, cégeknek (a cocpitban található tágas ülőhelyek miatt charter hajónak is alkalmas).

Paraméterek

Hossz: 11,2 m
Szélesség: 3,65  m
Merülés: 1,5 m
Spinnaker: 120 m2
Súly: 5,8 tonna
Férőhelyek száma: 6 fő
Minimális alapvitorlázat: 24,9 m2

FŰKE kalóz

Tudj meg többet...

A Kalóz, mint új hajó típus az 1936-os Berlini olimpián jelent meg. Azóta kedvelt verseny, túra és sporthajó osztállyá nőtte ki magát. A hajót többféle kivitelben lehet készíteni. Az egyszerű túrahajótól kezdve, a profi, a modern kor elvárásainak megfelelő versenyhajóig. Cégünk a hajót a nemzetközi előírásoknak megfelelően építi és jelenleg csak fa deckkel rendelhető. A jövőben várhatóan megkezdjük a műanyag deckes kivitel építését is, mely kedvező árával reméljük a vásárlók körében rendkívül népszerű lesz. Versenyhajóink több Magyar-, illetve Európa- Bajnokságot nyertek. A Fűke Kalóz élő legendává vált az utóbbi 30 évben, amit számos Magyarországon és Európában rendezett versenyen elért eredményeknek köszönhet. Talán nem is létezik Magyarországon olyan vitorlásklub, ahol ne találkozhatnánk közel 100 példányban készült hajó egyikével. Ez talán elég garancia a minőségre. Tíz versenyzőből kilenc ezt ajánlja.

A hajót azoknak a vitorlázóknak ajánljuk, akik szeretik a víz közelségét, sportos hajózást igényelnek, kis fenntartási költséggel szeretnék meghódítani a tavakat. A Kalóz súlya miatt nagyon könnyen szállítható, akár személyautóval is.

A Kalózokat RWO felszerelésekkel látjuk el, mely nagy biztonságot, időtállóságot, könnyű kezelést tesz lehetővé a vitorlázás szerelmeseinek. Aki ezen a hajó típuson tud vitorlázni, annak a nagy hajók vezetése sem jelenthet problémát. Túrakivitelben ideális mindenki számára, aki a vitorlázással még csak most ismerkedik, illetve azoknak is, akik a versenyzés eme formájában is részt kívánnak venni.

A Kalózos életérzés csak akkor érezhető ha az embernek van otthon egy Kalóza vagy ennek vásárlást a közeljövőben tervezi. A műanyag deckes kivitel könnyű ápolhatóságával, míg a machagóni deckkel készült változat látványával nyűgözi le a tulajdonosát. Nincs is annál szebb, mint amikor a machagóni decken megcsillan a lemenő nap fénye és a verseny után megfáradtan, de boldog mosollyal az ember kiköt a kikötőben barátai társaságában.

Paraméterek

Hossz: 5 m
Szélesség: 1,6  m
Merülés: 20-30 cm
Súly: 170 kg
Férőhelyek száma: 3 fő
Főoldal Hajók Vetus alkatrészek Alkatrészek Kapcsolat
Szeptember 15-től április 1-ig:
hétfő-péntek: 9:00-16:30-ig
szombat: 9:00-13:00-ig
Április 1-től szeptember 15-ig:
hétfő-péntek: 8:00-17:00-ig
szombat: 8:00-13:00-ig